NEW URL ADDRESS STARTING 1 AUGUST 2013 http://eduakses.blogspot.com

ENTRI TERKINI

Friday, January 27, 2012

RPT & RPH & EVIDENS KSSR TAHUN 1, 2 & 3


KLIK BUTTON SEBELAH UNTUK DOWLOAD RPT KSSR SK SJKC SJKT TAHUN 1, 2 & 3

KLIK BUTTON SEBELAH UNTUK DOWNLOAD BAHAN KSSR PENDIDIKAN ISLAM DAN BAHASA ARAB OLEH SEKTOR PENDIDIKAN ISLAM JPN PAHANG


DOWNLOAD RPT & RPH & CONTOH EVIDENS / BAND KSSR TAHUN 1 & 2  (bahan dimuatnaik di blog pada 27 Jan 2012)

1) BM - (download)
2) MATEMATIK - (download)
3) PENDIDIKAN ISLAM - (download)
4) DUNIA SAINS & TEKNOLOGI (SERTA CONTOH EVIDENS) - (download)
5) PENDIDIKAN JASMANI (SERTA CONTOH EVIDENS) - (download)
6) PENDIDIKAN KESIHATAN - (download)
7) BAHASA ARAB (TAHUN 2) - (download)
8) DUNIA MUZIK (SERTA CONTOH EVIDENS) - (download)
9) BAHASA INGGERIS (SK) - (download)
10) DUNIA SENI VISUAL - (download)
11) BAHASA INGGERIS (SJKC/SJKT) - (download)
12) BAHASA CINA - (download)
13) BAHASA TAMIL - (download)

SUMBER: YANG DISEDIAKAN OLEH SEKTOR PENGURUSAN AKADEMIK JPN PAHANG.

MUAT TURUN JUGA:-



KSSR TAHUN 3 (2013)


52 comments:

  1. admin tolong uplode "evidens pendidikan kesihatan tahun 2". urgent.!!

    ReplyDelete
  2. BAND 1: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-1.pdf
    BAND 2: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-2.pdf
    BAND 3: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-3.pdf
    BAND 4: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-4.pdf
    BAND 5: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-5.pdf
    BAND 6: http://skjasinpbs.files.wordpress.com/2012/03/pkth2_band-6.pdf

    KREDIT TO JPN MELAKA

    ReplyDelete
  3. TERIMA KASIH KEPADA ADMIN DAN SELURUH WARGA...SKUJ.....KERANA MENYEDIAKAN BAHAN KSSR YANG SANGAT2 SAYA PERLUKAN....SEMOGA DENGAN PERKONGSIAN ILMU INI AKAN MEMUDAHKAN GURU MENYAMPAIKAN PELAJARAN....TERUSKAN USAHA YANG BAIK INI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHARING IS CARING, CARING IS LOVING, LOVING IS BLESSING, BLESSING IS HEAVEN, HEAVEN IS ETERNAL.

      Delete
  4. admin masukkan bahasa arab kksr tahun 3 kalau boleh tq

    ReplyDelete
  5. LAYARI DI SINI http://skulujempul.blogspot.com/2012/10/bahan-kssr-bahasa-arab-tahun-3-2013.html

    ReplyDelete
  6. sk ulu jempol mmg terbaek. tq byk2

    ReplyDelete
  7. TQ, perkongsian ilmu yang sangat bermanfaat.

    ReplyDelete
  8. Ada tak RPT kssr tahun 3 yang terkini,

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak RPT kssr Bahasa Malaysia Tahun 3, ada tak?tq

      Delete
    2. dah upload

      http://www.mediafire.com/view/?me04h8fn9jjdc6c

      Delete
  9. terima kasih, anda telah banyak berkongsi dengan saya..ada RPT Bahasa Malaysia Tahun 3 ?

    ReplyDelete
  10. tq banyak-banyak, blog anda terbaik.thanks dari sarawak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. ketahui info pendidikan terkini dan perkongsian bahan p&p dengan melayari laman blog skuj. mana yg baik elok dihebahkan, mana yg kurang baik, harap dpt maklumkn pada admin. salam

      Delete
  11. mohon kongsi RPT DST kssr tahun 3....TQ

    ReplyDelete
  12. RPT pj, pk dan dsv kssr tahun 3 ada tak? boleh saya dapatkan? thanks...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akan diupload sblum sesi baru sekolah.

      Delete
  13. Ada x rpt kssr tahun 3 utk moral n dsv...tk

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba di sini http://skulujempul.blogspot.com/2012/12/rpt-kssr-tahun-1-2-3-sk-sjkc-sjkt.html or klik BUTTON DOWNLOAD@SKUJ WARNA PURPLE DI ATAS

      Delete
  14. terima kasih banyak-banyak..banyak ilmu saya dapat dari blog anda, teruskan amalan murni ini..saya mohon perkongsian soalan UPSR juga k...thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama. admin mempunyai pelbagai koleksi soalan & modul upsr (admin juga mengajar subjek UPSR). InsyaAllah akan dimuat naik bermula bulan Februari 2013. Teruskan mengikuti blog SKUJ utk sebarang perkongsian maklumat penting.

      Delete
  15. thanks diatas perkongsian,saya akan jadi pengunjung setia blog SKUJ terus terang, setakat ini blog SKUJ yang terbaik pernah saya jumpa, thanks to admin,saya akan sentiasa downlod bahan anda, saya minta kebenaran k...thanks again.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabda Rasulullah S.A.W :

      "Sebaik-baik manusia di antara kamu adalah yang paling banyak memberi manfaat kepada orang lain, berakhlak mulia, mempelajari al-Quran dan mengajarkannya, serta orang yang umurnya panjang tapi banyak amal kebajikannya."

      Delete
  16. terima kasih atas perkongsian. amat bermakna.

    ReplyDelete
  17. minta tlg kalau ada modul pengajaran pendidikan moral tahun 2, minta tlg email... norfazlikhairon@gmail.com...tq

    ReplyDelete
  18. thank you very much for sharing this very important file.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prophet Muhammad S.A.W once said : “The best of people are those that bring most benefit to the rest of mankind.”
      Thank you for visiting our blog and let's us spread the goodness of knowledge

      Delete
  19. Salam,
    admin ada tak bahan evidens kssr bm sk Tahun 3? jika ada, tolg uploadkan atau emel ke fideliajun@yahoo.com
    Terima kasih atas perkongsian bahan ini...blog ini memang terbaik!

    ReplyDelete
  20. trima kasih byk2 kerana mwujudkan blog ini...sgt2 mmbantu...boleh tak mntak uploadkan evidens dunia seni visual thun 3 sjkc....atau emelkan ke twilseanem@gmail.com...tq admin...may god bless...

    ReplyDelete
  21. Salam admin..ada tak modul pengajaran dan evidens moral tahun 2 dan 3? Kalau ada emel kan ke adiskbru@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. ADMIN, pls upload intrument seni tahun 2. TQ

    ReplyDelete
  23. admin, ada tak pengajaran dan evidens moral tahun1? TQ

    ReplyDelete
  24. Latifah Abdul RahimJanuary 18, 2013 at 5:48 PM

    Terima kasih atas perkongsian bahan. Semoga SKUJ terus cemerlang, gemilang dan terbilang!

    ReplyDelete
  25. Thanks a lot for sharing the very useful and wonderful knowledge of English Learning Standard and all thus important assessment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Help us spread the goodness of sharing.

      Delete
  26. kat mana nk dapatkan evidens BM Thn 3...ada sape2 yg boleh tolong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah admin akan usahakan dalam masa terdekat.

      Delete
  27. bangga ngan SKUJ... sy student kat sni from 1981-1986 skrang dah jd guru kt Pontian Johor..TQ dengan perkongsian bahan n byk membantu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana melayari blog skuj dan menjadikan blog skuj medan perkongsian ilmiah kalangan guru. kalau tidak keberatan pohon Tuan/Puan daftar sebagai Alumni SKUJ. Aplikasi Alumni SKUJ ada di sebelah kanan paparan blog. terima kasih

      Delete
  28. Terima kasih atas perkongsian maklumat KSSR... Saya sudah dwnload evident mt thn 2..

    ReplyDelete
  29. salam
    ada x evidens pnddikan islam tahun 3?

    ReplyDelete
  30. salam..
    ada x evidens pnddikan islam tahun 3?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, buat masa ni tiada, insyaAllah akan dimuat naik bila ada

      Delete
  31. bolehkah saya dapatkan eviden untuk pbs BM Tahun 3.thanks.

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum... ada tak evidens dunia muzik tahun 1,2 dan 3?

    ReplyDelete
  33. Salam, admin tolong upload instrumen pbs BM Tahun 3.
    Urgent... Terima kasih ya

    ReplyDelete